понеділок, 12 листопада 2012 23:24

Після виборів в Партії регіонів відбудуться кадрові "чистки"

Після виборів в Партії регіонів відбудуться кадрові "чистки"
Вадим Денисенко. Фото: most-dnepr.info

Після парламентських виборів 28 жовтня в лавах Партії регіонів відбудуться великі "чистки".

Про це в ефірі "5 каналу" розповів головний редактор тижневика "Коментарі" Вадим  Денисенко.

"Після цих виборів відбудуться великі "чистки" в Партії регіонів.  Щоб там не говорили про монолітність команди, давно всі знають, що немає монолітності команди", - заявив він.

Відповідаючи на питання, що він має на увазі, під словом "чистки", він сказав: "Кадрові чистки. Перш за все, я думаю, що частина уряду перейде в парламент і на чолі з Азаровим, що вже всі прекрасно розуміють".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко: опозиція має достатньо голосів для ухвалення у Раді постанови про покарання фальсифікаторів

Окрім того, на його думку, "всі прекрасно розуміють, що очевидно відбудуться певні зміни в Адміністрації президента, очевидно відбудуться зміни в Раді національно безпеки".

За його словами, будуть відбуватись війни в середині самої Партії регіонів. "Чи можемо ми говорити, що хтось поплатився за те, що він показав нижчі результати і перейшов на депутатську посаду?  Тут складно говорити. Але те, що відбудуться ці чистки, це абсолютна правда. Те, що будуть продовжуватися міжфракційні війни в середині самої Партії регіонів – так, безумовно, вони будуть продовжуватись", - підкреслив Денисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко: "Не буде Партії регіонів вольниці, як у нинішній Раді"

Також, він переконаний, що саме завдяки цьому "Сім'я" стане сильнішою. "Вони призведуть до того, що одна чи дві групи максимально ослабнуть, натомість все більше буде зростати та група, яку умовно, підкреслюю – дуже умовно, називають "Сім'я", - резюмував він.

Нагадаємо, Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв заявляв, що Партія регіонів повинна швидко та ефективно позбавлятися від людей, замішаних у корупційних діяннях.

Зараз ви читаєте новину «Після виборів в Партії регіонів відбудуться кадрові "чистки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути