Ексклюзиви
неділя, 28 липня 2024 19:52

Після рішення Байдена вийти з передвиборчих перегонів рейтинг Гарріс помітно зріс

Після рішення Байдена вийти з передвиборчих перегонів рейтинг Гарріс помітно зріс
За результатами свіжого опитування, колишнього президента Дональда Трампа та віце-президентку Камалу Гарріс розділяє лише один відсоток. Фото: Getty Images

Після рішення президента США Джо Байдена вийти з передвиборчих перегонів рейтинг схвалення його віцепрезидентки Камали Гарріс помітно зріс.

Рейтинг схвалення віцепрезидентки зріс до 43%, тоді як несхвально її оцінюють 42%. Про йдеться у свіжому опитуванні Ipsos на замовлення ABC News.

Минулого тижня, до того, як Байден оголосив про зняття з виборів, ці показники становили 35% і 46% відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кампанію Гарріс зібрали рекордну кількість грошей

Найпомітнішим є зростання прихильності до віцепрезидентки США серед незалежних виборів (тобто тих, які не підтримують Республіканську чи Демократичну партію) - з 28% до 44%, тоді як несхвалення впало із 47% до 40%.

Загалом 52% американських виборців підтримують висунення Камали Гарріс кандидаткою у президенти від Демократичної партії.

У тому ж опитуванні ABC News/Ipsos рейтинг схвалення кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа за тиждень впав із 40% до 36%.

За результатами свіжого опитування, колишнього президента Дональда Трампа та віце-президентку Камалу Гарріс розділяє лише один відсоток.

Це свідчить про те, що ймовірний кандидат від Демократичної партії скорочує розрив із своїм суперником-республіканцем порівняно з президентом Джо Байденом.

Зараз ви читаєте новину «Після рішення Байдена вийти з передвиборчих перегонів рейтинг Гарріс помітно зріс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути