четвер, 28 березня 2013 19:46

Спецтема: Снігова пастка

Після потопу Попов звільнить ще трьох - депутат

Після потопу Попов звільнить ще трьох - депутат

Після очікуваного підтоплення Києва голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов звільнить ще кількох чиновників.

Таку думку висловив депутат Київської міської ради від фракції УДАР Олексій Давиденко в ефірі "Ера-FM".

"Ми всі о своїй роботі знаємо, що відповідальний у першу чергу керівник. Будь-який керівник має нести персональну відповідальність. У нашому випадку, на жаль, Олександр Попов винайшов для себе вдалу форму існування, коли "трійками" звільняє людей і таким чином зберігає свою посаду. У січні він звільнив трьох голів районів. Ситуація не змінилася. Зараз він звільнив свого заступника і двох керівників підприємств. Я так розумію, під час повені буде ще одна "трійка", яка буде звільнена задля того, щоб зберегти посаду голови КМДА", - сказав Давиденко.

У свою чергу, депутат Київради від фракції Партії регіонів Володимир Філіпов припустив, що звільнення триватимуть і через наслідки нещодавнього снігопаду.

"Думаю, більш глибокий аналіз буде зроблений дещо пізніше: як спрацювали в районах, чому чекали якихось додаткових розпоряджень чи наказів, а не почали прибирати сніг у п'ятницю вдень. Думаю, якби техніка вийшла у п'ятницю вдень, коли тільки почався снігопад, і за прогнозом взнали, що він буде сильним, то ми би не мали такої ситуації із величезними заторами", - зазначив Філіпов.

Зараз ви читаєте новину «Після потопу Попов звільнить ще трьох - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути