середа, 18 грудня 2013 11:01

Після підписання угод з Росією Азаров вже обіцяє, що ми підпишемо 5 угод з ЄС

Після підписання угод з Росією Азаров вже обіцяє, що ми підпишемо 5 угод з ЄС
Микола Азаров. Фото: dt.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров запевняє, що український уряд продовжує роботу з розширення співробітництва з Європейським Союзом.

Про це він сказав на засіданні Кабінету міністрів у Києві в середу.

"Наш уряд в плановому режимі продовжить системну роботу з європейської інтеграції. Сьогодні уряд дає "зелене світло" для підписання 5 угод між урядом України та Європейським Союзом", - сказав прем'єр, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у Києві в середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна і Росія переглядатимуть газову знижку щокварталу - ЗМІ

Азаров зазначив, що серед таких документів рамкові угоди про підтримку угод між Україною та ЄС, спрямованих на впровадження інституційних реформ в рамках програми "Східне партнерство"; програми "Місцевий розвиток", орієнтованої на громадськість; програми підтримки України з управління міграційними процесами та надання притулків.

Крім того, прем'єр назвав щорічну програму співпраці ЄС та України з ядерної безпеки; продовження підтримки реалізації енергетичної стратегії розвитку України, яка передбачає зменшення забруднення навколишнього середовища.

Нагадаємо, вчора на зустрічі в Росії президентів України і Росії Віктора Януковича і Володимира Путіна були підписані низка договорів, зокрема щодо зниження ціни на газ для України до $ 269. Також Росія розмістить в цінних паперах українського уряду частину своїх резервів з ФНБ обсягом $ 15 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Після підписання угод з Росією Азаров вже обіцяє, що ми підпишемо 5 угод з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути