неділя, 04 вересня 2011 17:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Після "Батьківщини" влада займеться й іншими опозиційними силами" - політолог

"Після "Батьківщини" влада займеться й іншими опозиційними силами" - політолог

Судилище над Юрієм Луценком і Юлією Тимошенко - це відверта розправа над політичною опозицією. Після "Батьківщини" влада займеться й іншими опозиційними силами.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Сергій Адамович.

"Однак судовими процесами проти представників колишньої державної верхівки чинна влада заганяє себе в кут. Тепер вона буде руками і зубами триматися за повноваження. "Це наука для нас, що ми маємо зробити з ними, коли прийдемо до влади", - сказав мені у приватній бесіді один з опозиційних політиків", - зазначив Адамович.

На його думку, судовим процесом "регіонали" залишають опозиціонерці безмежний простір для створення інформаційних приводів. Тимошенко потрапила у дуже вигідну для неї атмосферу публічного скандалу.

"Ув'язнення екс-прем'єрки задовольнило найбільш радикальну частину електорату Партії регіонів. Натомість виборці "Батьківщини", які перебувають у стані розгубленості, ще раз впевнилися у несправедливості влади. Підтримка інших опозиційних сил є млявою, оскільки українці традиційно об'єднуються тільки під стіною перед розстрілом. Арешт Тимошенко став приводом для більшості політиків нагадати про своє існування", - підсумував Адамович.

Зараз ви читаєте новину «"Після "Батьківщини" влада займеться й іншими опозиційними силами" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути