пʼятниця, 26 липня 2019 01:09

Пінчук таємно зустрічався з Гройсманом та Аваковим - Схеми

Пінчук таємно зустрічався з Гройсманом та Аваковим - Схеми
До маєтку Пінчука приїхали кортежі Авакова та Гройсмана. Фото: Схеми

Олігарх Віктор Пінчук зустрічався у своєму маєтку з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та прем'єр-міністромом Володимир Гройсманом. Неафішована зустріч відбулася увечері 14 червня.

Автомобілі Гройсмана і Авакова заїхали на територію маєтку Пінчука у проміжку в дві години. Їх зафіксувала знімальна група "Схем".

Зустріч тривала приблизно півтори години.

"​Вже через день Гройсман взяв участь у прямому ефірі одного з телеканалів олігарха Пінчука. І ще за кілька днів прем'єр – серед запрошених на цьому ж каналі. А за тиждень після таємничого нічного візиту Гройсман опублікував відеоролик, де його вихваляє екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський, а нині – голова спостережної ради форуму YES, який в Україні щороку організовує олігарх Пінчук", – ідеться в розслідуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і олігархи: хто кого

Як припускають ЗМІ, Пінчук братиме активну участь у формуванні парламентських фракцій і створенні законодавчого поля для свого бізнесу.

Віктор Пінчук – один із семи українців, які увійшли у рейтинг найбагатших людей світу за версією журналу Forbes у березні цього року. Його активи оцінюють в 1,4 мільярда доларів.

​Пінчук одружений на доньці другого президента України Леоніда Кучми Олені – за каденції останнього в Україні і виникла олігархічна система.

Олігарх Пінчук володіє низкою телеканалів, банком, трубоколісною компанією Interpipe, міжнародною інвестиційно-консалтинговою групою компаній EastOne Group.

Ввечері 31 травня олігарх Віктор Пінчук непублічно відвідував Адміністрацію президента Володимира Зеленського.
Зеленський вже досяг певних домовленостей із трьома українськими олігархами Ринатом Ахметовим, Ігорем Коломойським та Віктором Пінчуком.

Зараз ви читаєте новину «Пінчук таємно зустрічався з Гройсманом та Аваковим - Схеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути