Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 17:10

Пилипишин не збирається брати участь у перевиборах

Пилипишин не збирається брати участь у перевиборах
Віктор Пилипишин вимагає від ЦВК скасувати постанову про перевибори. Фото: wek.com.ua

Самовисуванець по скандальному 223-му округу Віктор Пилипишин не буде висуватися, якщо буде оголошено перевибори.

У своїй заяви, оприлюдненій на сайті "Кияни передусім", Пилипишин розкритикував рішення Центральної виборчої комісії щодо проведення перевиборів на 5-ти округах, зокрема і на окрузі №223.

"Вчора Центральна виборча комісія ухвалила безпрецедентне рішення про неможливість визначити результати волевиявлення на 5-ти виборчих округах та про повторні вибори на цих округах. Вважаю дане рішення незаконним, - наголошується у заяві кандидата у нардепи. - Дивує, що ЦВК рекомендувало призначити повторні вибори й на окрузі №223. Для цього сьогодні немає підстав. Наявні усі протоколи та бюлетені, прийнято рішення про перерахунок голосів і окружна виборча комісія уже почала його здійснювати. Шевченківський район – це не Первомайськ. Тут міліція не штурмувала окружну дільницю, не громила приміщення, не била людей. Мешканці району лише хотіли аби голоси були спокійно підраховані. І тільки войовничі молодчики, завезені спецавтобусами з інших областей, провокували та били членів комісії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОВК № 223 розродилася новими цифрами: Левченко обігнав Пилипишина на 23 голоси

Він підкреслив, що не має наміру брати участь у перевиборах: "Я не бажаю приймати участь у грі без правил. Вимагаю, щоб ЦВК скасувала свою незаконну постанову про перевибори. Вимагаю дати можливість ОВК підвести підсумки голосування у визначений окружною комісією та ЦВК будь-який законний спосіб. Зобов'язуюсь визнати будь-яке рішення і не оскаржувати його в суді. Також залишаю за собою право вийти з цього виборчого процесу".

Завтра, 7 листопада, Пилипишин дає прес-конференцію, на якій планує розповісти про ситуацію на 223-му окрузі. Як зазначено в анонсі: "Під час брифінгу кандидат прокоментує останні події, що відбулися в окрузі, озвучить свою позицію і розповість про свої подальші дії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед "вишибал" Пилипишина помітили віце-чемпіона світу з сумо

У свою чергу в соцмережах "свободівець" Олександр Аронець прокоментував цю заяву: "Як я і передбачав, Пилипишин не ризикне більше балотуватись до ВР. Ми його знищили!".

Нагадаємо, що 223 округ - це останній округ в Україні, де ще не до кінця підраховано голоси. За перемогу там борються Віктор Пилипишин і "свободівець" Юрій Левченко.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин не збирається брати участь у перевиборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути