Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2019 13:52

Підстави для затримання співробітників ДТЕК відсутні – рішення Солом'янського райсуду

Підстави для затримання співробітників ДТЕК відсутні –  рішення Солом'янського райсуду

Солом'янський районний суд міста Києва відхилив клопотання НАБУ про затримання ще одного співробітника компанії ДТЕК, якому було висунуто підозру, і залишив його на волі.

Сьогодні, 16 серпня 2019-го, до Солом'янського районного суду міста Києва добровільно прибув другий співробітник компанії ДТЕК у супроводі сторони захисту. Зваживши на аргументи захисту, який наполягає на безпідставності оголошених НАБУ підозр у справі "Роттердам+", суд відхилив клопотання обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та призначив співробітнику ДТЕК заставу у сумі 9,6 млн грн.

Нагадаємо, 14 серпня 2019-го Солом'янський суд міста Києва обрав аналогічний вид запобіжного заходу одному із співробітників компанії ДТЕК.

Два співробітника ДТЕК перервали свої відпустки та повернулись до Києва для участі у процесуальних діях НАБУ. У компанії ДТЕК наголошують на порядності та високому професіоналізмі своїх співробітників і заявили, що нададуть їм повну правову підтримку для захисту їхніх прав, честі та ділової репутації.

8 серпня детективи НАБУ оголосили про підозру шести особам у так званій справі "Роттердам+", серед яких двоє співробітників компанії ДТЕК.

Зараз ви читаєте новину «Підстави для затримання співробітників ДТЕК відсутні – рішення Солом'янського райсуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути