понеділок, 29 листопада 2010 13:29

Підприємці розділилися: "радикали" пішли під Раду, помірковані лишилися на Майдані

Підприємці розділилися: "радикали" пішли під Раду, помірковані лишилися на Майдані

В наметовому містечку на Майдані два штаби і частина мітингувальників збирається повертатися під Верховну Раду.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав один з організаторів мітингу Олександр Данилюк.

"У нас зараз 1,5 тисячі ініціативних груп, з якими ми постійно працюємо. І у нас сьогодні два різних штаби з тими підприємцями, які працюють з Оксаною Продан. Щоб було зрозуміло чим відрізняємося, з 4 жовтня живемо у наметовому містечку під Верховною Радою. У день, коли ми мали переїхати на Майдан, сюди зайшли провокаторські структури, які поставили сцену, намети, завели сюди рейдерів. На превеликий жаль, ми не могли собі дозволити силовий сценарій вирішення проблеми. Ми є заручниками ситуації, яка склалася сьогодні, коли мене просто не пускають на сцену. Мені просто перегородили дорогу туди і не дають можливості нічого сказати людям", - поскаржився Данилюк.

Він зазначив, що серед подальших дій підприємців не лише за накладання Януковичем вето на Податковий кодекс, але й відставка уряду та вибори до парламенту у 2011 році.

"Адже є люди, які виходили сюди з першого дня. Вони виходили не лише тому, що кодекс драконівський, а й тому, що вони живуть дуже погано, тому що вже сьогодні податки є нестерпними і вже сьогодні підприємці є жертвами "азарівщини". Ця влада нелюдська, з нею неможливо домовитися. Те, що Оксана Продан каже, що треба внести низку правок до документу, - це неправильно. Це не вирішить проблему", - резюмував він.

Раніше голова комітету захисту підприємцництва при опозиційному уряді Оксана Продан заявила, що Олександр Данилюк лише кричалки кричить.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці розділилися: "радикали" пішли під Раду, помірковані лишилися на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути