Ексклюзиви
понеділок, 29 листопада 2010 16:18

Підприємці мокнуть під снігом і дощем, але не здаються (ФОТО)
10

Фото: Тарас Подолян

Сьогодні, 29 листопада, у Києві представники малого та середнього бізнесу продовжили мітинги проти нового Податкового кодексу.

Близько 1,5 тис. підприємців протестували на Майдані Незалежності, ще близько 3 тис. - біля будівлі Верховної Ради з вимогою розпуску парламенту.

Така кількість протестуючих зібралася, незважаючи на негоду. Практично весь день йшов сніг з дощем, температура повітря була 0 градусів.

Підприємці тримали в руках державні прапори, створювали шумовий ефект футбольними дудками. У руках протестуючі тримали плакати з написами: "Податковий кодекс - ганьба для України", "Податковий кодекс - кодекс смерті".

У той же час, підприємці, які зібралися на Майдані, висунули нову вимогу. Вони вимагали відставки віце-прем'єра Сергія Тігіпка, який не погодився йти на компроміс з представниками малого і середнього бізнесу.

Крім того, підприємці оголосили про проведення голосування стосовно Податкового кодексу і парламентських виборів. Один з активістів повідомив, що окремо буде поставлено намет, в якому стоятимуть скриньки для голосування. "Виборцям" пропонуватимуть три питання: ветування податкового кодека, відставка уряду Азарова, вибори в березні наступного року.

Як підкреслюють координатори мітингу, протест триватиме, поки Президент України Віктор Янукович не ветує податковий кодекс.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підприємці мокнуть під снігом і дощем, але не здаються (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути