середа, 20 лютого 2008 10:19

Підполковник Кожа: "Я середній палець Яценюку не показував"

 Заступник командира загону "Кобра", підполковник міліції Олексій Кожа заперечує, що показував Яценюку нецензурний жест, пише Сьогодні.

"Дуже образливо, що з одних у нас роблять холопів, а з інших — царів... За непристойний жест Яценюк прийняв помах моєї руки. Я показував, щоб його машина проїздила, не більш. Але навіть якщо б це був якийсь жест, і якщо б це був палець (до речі, чому саме середній?), то де, в якому нормативному документі або енциклопедії, прописано, що це образа?"

За словами Кожі, на проспекті Перемоги його, що рухався після роботи убік автостанції "Дачна", наздогнали два автомобілі "Тойота Лендкрузер" з номерними знаками Київської області і стали щосили  "моргати", щоб їм поступилися дорогою. За "Дачною" він повернув на вулицю Чорнобильську. "Тойоти" повернули за ним, заблокували з двох боків і змусили зупинитися. "Мені було сказано, що я створив аварійну ситуацію, і на мене складуть адмінпротокол".

Кожа заявив "Сьогодні", що Porsche Cayenne (донецькі номери АН 2224 СМ) належить не йому, а близькому донецькому другу, який, не маючи можливості часто приїжджати цим джипом до Києва, оформив на нього тимчасовий талон з правом управління цим автомобілем у відсутності власника.

Кожа розповів, що в "Кобрі" працює близько 10 років, починав старлеєм,  виріс до підполковника, стягнень з 2005 року не мав, хотів піти за власним бажанням, але якщо звільнять за дискредитацію звання офіцера, оскаржить рішення по суду.

Кожа побоюється провокацій: "Навколо мого будинку снують міліцейські екіпажі, якісь люди опитують сусідів, шукають компромат, і я побоююся за безпеку своєї сім"ї", пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Підполковник Кожа: "Я середній палець Яценюку не показував"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути