четвер, 07 березня 2019 10:58

Підозрювана у сепаратизмі Штепа засвітилася з партією кума Путіна

Підозрювана у сепаратизмі колишнй мер Слов'янська Неля Штепа ходить на зустрічі з народними депутатами Наталією Королевською і Нестором Шуфричем з партії "Опозиційна платформа- за життя".

У мережі з'явилося відео, де Штепа сидить на сцені за столом з колишніми "регіоналами" на зустрічі з виборцями Слов'янська.

  Неля Штепа, яка не з'являється на суд, відвідує заходи партії кума Путіна Віктора Медведчука
Неля Штепа, яка не з'являється на суд, відвідує заходи партії кума Путіна Віктора Медведчука

"Новини з сюрреалістичної реальності. Штепа і Королевська в Слов'янську на засіданні партії або організації "за мир". Люди, що принесли війну на Донбас, тепер у нас "за мир". Контингент в залі - дамочки "путин введи". Чому цим не займається СБУ незрозуміло", - пише в Twitter один із користувачів.

Раніше Орджонікідзевський районний суд міста Харкова вчергове переніс засідання у справі Штепи через заяву її адвокатів про госпіталізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це небезпечний дзвіночок" - Жебрівський про вихід Штепи

Нелю Штепу затримали 11 липня 2014-го за підозрою у сепаратизмі. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти до Слов'янська під погрозою терористів, що у полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічний термін ув'язнення.

20 вересня 2017-го суд за клопотанням захисту змінив для Штепи запобіжний захід із утримання в СІЗО на цілодобовий домашній арешт із електронним браслетом.

Зараз ви читаєте новину «Підозрювана у сепаратизмі Штепа засвітилася з партією кума Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути