четвер, 04 травня 2006 11:52

Підготовку першої сесії ВР перенесли на п"ятницю

У засіданні депутатської групи по підготовці першої сесії парламенті оголошена перерва до п"ятниці Про це журналістам заявив член "Нашої України" Вячеслав Коваль.

- Ми переносимо з технічних причин, потрібно провести додаткові консультації, - сказав він.

За словами Коваля в п"ятницю буде вибраний голова робочої групи.

Сьогодні в ході засідання представник Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко відзначив, що через "технічні причини" не всі представники робочої групи змогли бути присутнім на її першому засіданні і запропонував перенести це засідання на п"ятницю. Пропозицію підтримали представник Соцпартії Станіслав Николаєнко і присутній на засіданні прем"єр-міністр Юрій Ехануров.

Член "Нашої України" Юрій Ключковській пропонував перенести засідання, аргументуючи тим, що на нім присутні не всі члени робочої групи за квотою "Нашої України". За його словами, якщо засідання не буде перенесено, то представники блоку будуть вимушені покинути його, оскільки ухвалені групою рішення в такому складі розцінюватимуть як нав"язування думки представникам політичних сил, не представлених у повному складі.

У свою чергу представник Партії регіонів Микола Азаров підкреслив, що члени робочої групи від партії присутні на засіданні у повному складі і запропонував почати роботу прямо зараз. Його позицію підтримала також інший представник Партії регіонів Раїса Богатирьова, яка заявила, що на засіданні є кворум, необхідний для ухвалення рішень і внесла пропозицію вибрати керівника робочої групи вже в четвер, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Підготовку першої сесії ВР перенесли на п"ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути