середа, 08 липня 2009 09:41

Під Ющенка створюють блок для перемоги на виборах

Під  Ющенка створюють блок для перемоги на виборах

Для перемоги Віктора Ющенка на президентських виборах його прихильники створюють новий політичний проект, учасниками якого має стати половина існуючих партій, пише видання Коммерсантъ-Украина.

Учора газеті стало відомо про підготовку політичними соратниками Президента проекту для підтримки кандидатури Віктора Ющенка на майбутніх виборах глави держави.

У рамках створення широкої громадянської платформи, в яку, крім партії Наша Україна, планується додати ще низку політичних сил та громадських організацій, розпочато будівництво регіональних структур Української партії.

За інформацією Ъ-Украина, у створенні регіональних організацій УП зараз приймають участь члени партії Наша Україна. "Українська партія розширюється за рахунок Нашої України, людям телефонують і кажуть, що потрібно вступити в цю партію", - сказало Ъ-Украина джерело в секретаріаті Нашої України.

За словами співрозмовника видання, очолить УП перший заступник голови політради Нашої України, народний депутат Володимир Мойсик. Однак сам пан Мойсик цю інформацію спростував.

"Що стосується Української партії, я знаю там двох хлопців, які очолюють її - Олексій Усачов та Олег Олійник, - і я зробив їх своїми помічниками. По можливості допомагаю їм. Але про те, щоб я вступив у цю партію і, тим більше, очолив її, не було ніколи розмови, і хлопці вам це підтвердять", - сказав Мойсик.

Однак, в УП газеті сказали, що можливість обрання Мойсика головою партії все-таки існує. Зокрема, у серпні повинен відбутися з"їзд УП, на якому партія визначиться з підтримкою кандидата у президенти і, можливо, обере нового керівника.

В УП заявили, що обговорюється можливість об"єднання з Нашою Україною та іншими партіями, що підтримують Віктора Ющенка, в єдиний політичний блок. Останню інформацію підтвердив і Мойсик.

"Ми шукаємо широку громадянську і політичну платформу для підтримки кандидата у президенти Віктора Ющенка і його перемоги на президентських виборах. Ми будемо шукати не тільки Українську партію, ми сподіваємося на половину тих, хто зареєстрований в Мін"юсті", - зазначив депутат.

Нагадаємо, вчора, 7 липня, про створення нового політичного проекту заявив бізнесмен Сергій Тігіпко, який має намір брати участь у виборах президента України.

За матеріалом: Коммерсант
Зараз ви читаєте новину «Під Ющенка створюють блок для перемоги на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути