пʼятниця, 25 листопада 2011 16:39

Під Лук'янівським СІЗО до дня народження Тимошенко вирішили розрити яму
5

Сьогодні вранці співробітники ДАІ перекрили близько 500 метрів столичної вулиці Дегтярівська. Офіційне пояснення - ремонт дороги.

Однак, як повідомляє "Ліга.net", потреба у ремонті викликає сумніви. На перекритій ділянці дороги розрита одна яма і зірвані кілька плит бордюру.

"Ремонт дороги" захопив проміжок території, яка якраз примикає до Лук'янівського СІЗО, де, як відомо, перебуває колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, в якої в неділю день народження, пише Цензор.net.

Ремонтні роботи проводяться на двох ділянках площею по 1 кв. м кожна біля каналізаційних люків, а дороги перекрито на пів-кілометра (у проміжку від вулиці Довнар-Заполького і до вулиці Бердичівської - 480 м).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На день народження Тимошенко під СІЗО їй заспівають Пономарьов і Чубай

Крім дороги, ДАІ перекрила всі в'їзди у двори будинків, що оточують СІЗО.

На питання журналіста про причини не типового перекриття дороги для ремонтних робіт, один з міліціонерів, які охороняють ділянку, відповів, що просто ведуться ремонтні роботи.

"Нам сказали приїхати перекрити, ми і приїхали", - спокійно сказав міліціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тимошенко з неслухняними ногами і ковдрою на голові по лікарні тягнули два амбали"

За словами народного депутата від БЮТ Юрія Одарченка, під'їзди до Лук'янівського СІЗО перекриті через те, що влада побоюється акцій народного протесту в день народження Тимошенко - у неділю 27 листопада.

Нагадаємо, раніше в "Батьківщині" повідомили, що у день народження Тимошенко під СІЗО хочуть виступити зірки української естради.

Зараз ви читаєте новину «Під Лук'янівським СІЗО до дня народження Тимошенко вирішили розрити яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути