субота, 20 липня 2019 16:41

Поліція залучає авіацію для чергувань під час виборів

  Під час виборів буде залучено спецпідрозділи авіапідтримки. Фото: нацполіція
Під час виборів буде залучено спецпідрозділи авіапідтримки. Фото: нацполіція

Для забезпечення правопорядку під час виборів, поліція залучає спецпідрозділи авіапідтримки парку МВС. Створені резерви зі співробітників Нацполіції, Нацгвардії, рятувальників та прикордонників.

"Залучення до чергування зведених загонів авіапідтримки дасть змогу оперативно реагувати на всі порушення під час виборчого процесу. Це потужні резерви реагування на всі виклики, які можуть виникнути в ході виборів. Вони розраховані для зменшення часу переміщення особового складу до місця події. Тому наша реакція на всі порушення, спроби дестабілізації ситуації, провокації буде миттєвою", - каже перший заступника міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

До складу Єдиної системи авіаційної безпеки МВС увійшли співробітники різних відомств. Загони будуть забезпечувати оперативне реагування в різних регіонах держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в Україні "день тиші"

Казахстан відправив спостерігачів на українські парламентські вибори. До 22 липня в Україні працюватимуть 6 представників Казахстану, троє з них - на запрошення ЦВК України, ще троє - у складі Місії ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Поліція залучає авіацію для чергувань під час виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути