середа, 04 листопада 2009 13:34

Під час епідемії Тимошенко діє як Уго Чавес - Стойко

Під час епідемії Тимошенко діє як Уго Чавес - Стойко

Народний депутат України, член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Іван Стойко наголошує, що глава уряду Юлія Тимошенко знала про початок епідемії грипу, проводячи з"їзд на Майдані Незалежності в Києві.

Про це йдеться у заяві І.Стойка, розміщеній на офіційному сайті кандидата в Президенти Віктора Ющенка.

"На Тернопільщині вже 21 жовтня було оголошено карантин. Тому не знати цього було неможливо. Тимошенко всупереч здоровому глузду зібрала Майдан. Мене дивує те, що вона свідомо знехтувала здоров"ям людей", - зазначив І.Стойко.

При цьому він переконаний, що Ю. Тимошенко "виголошує неправду про те, що, мовляв, уряд бореться з недугою, намагаючись прикрити свою провину".

"Глава Кабміну не вміє керувати ситуацією і виступає цинічним популістом. Вона, як Уго Чавес, який звинуватив усіх венесуельців у відсутності води, заявила про те, що кожен власноруч може пошити маски - це найвища міра цинізму", - вважає народний депутат.

І.Стойко повідомив, що в п"ятницю він подаватиме депутатський запит з вимогою про те, щоб Ю.Тимошенко визнала неправдивість оприлюдненої з власних уст статистики та припинила спекуляції на людській біді.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Під час епідемії Тимошенко діє як Уго Чавес - Стойко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути