Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 11:18

Піар за рахунок місцевих громад - Майкл Щур вчергове потролив Порошенка

Піар за рахунок місцевих громад - Майкл Щур вчергове потролив Порошенка
Президент Петро Порошенко піариться за рахунок бюджетів місцевих громад, йдеться у сюжеті Майкла Щура.

Президент Петро Порошенко, вручаючи ключі від квартири олімпійському чемпіонові з фрістайлу Олександру Абраменку, пропіарився за рахунок грошей місцевих громад.

Про це йшлося у сюжеті телепрограми журналіста Майкла Щура.

Спортсмену вручили майже 800,5 тис. грн - це нагорода за єдину здобуту на зимових іграх золоту медаль. Гроші забрали з фінансування миколаївських футболістів та баскетболістів.

"День, коли миколаївський фристайліст виграв золоту медаль, став по-справжньому "чорним" для футболістів та баскетболістів", - жартує Щур та наводить цитату тамтешнього начальника управління спорту міськради Олега Машкіна: "Дуже важко наперед запропонувати якісь винагороди, коли ми не знаємо: будуть у нас ці чемпіони чи ні. Ніхто не сподівався, що у нас буде олімпійський чемпіон".

"Так, дуже важко передбачити перемогу вашого спортсмена, якщо він входить у топ-10 фрістайлістів світу. Звідки чемпіонам взятися, якщо ви навіть на це не сподіваєтесь? Це те саме, що вести дітей до школи, але не будувати університети. Тому що, хто його знає: розумні виростуть діти чи ні. Просто вдумайтеся, це каже начальник управління спорту - людина, яку призначили на цю посаду, щоб вона найбільше вірила у спортсменів, а не найменше", - продовжує Щур.

"Приятно, что олимпийскому чемпиону подарили квартиру. Неприятно, что это как бы за наш счет", - каже головний тренер футбольного клубу "Миколаїв" Руслан Забранський.

"Знаєте, що найсмішніше у ситуації, коли гроші з бюджету міста відібрали у одних спортсменів і віддали іншому на квартиру. Найсмішніше, що символічні ключі від цієї квартири вручив особисто Петро Порошенко і ні словом не обмовився про те, що гроші на цю квартиру дає миколаївська громада", - резюмує Щур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко публічно заявив, що збирається на другий термін

Раніше журналіст Майкл Щур висміяв президента Петра Порошенка за прес-конференцію.

Зараз ви читаєте новину «Піар за рахунок місцевих громад - Майкл Щур вчергове потролив Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути