понеділок, 29 жовтня 2012 10:25

Перший підрахунок 100% бюлетенів: вибрали "регіонала", який втік від Тимошенко

Перший підрахунок 100% бюлетенів: вибрали "регіонала", який втік від Тимошенко
У Верховну Раду 5-го скликання Павло Лебедєв обрався за списком Блоку Юлії Тимошенко. Фото: lebedev.sebastopol.ua

Одномандатний мажоритарний округ № 224 (Севастополь) став першим з 225 округів в Україні, де підраховано 100% голосів виборців.

Як повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК), переможцем в цьому окрузі став представник Партії регіонів Павло Лебедєв, який зібрав 42,64% голосів виборців.

Друге місце посів представник партії "Російський блок" Дмитро Бєлік, який зібрав 27,8% голосів, третє - представник КПУ Сергій Богатиренко (16,08% голосів виборців), четверте - представник "Батьківщини" Сергій Тюленєв (4,29% голосів) і п'яте - представник "УДАРу" Микола Рибаков (3,41%). Інші кандидати зібрали менше 2% голосів виборців кожен.

У Верховну Раду 5-го скликання Лебедєв обрався за списком Блоку Юлії Тимошенко (№73). На момент обрання - безпартійний, начальник відділу науково-технічної інформації Інституту проблем екології та енергозбереження. З 2007 року - народний депутат VI скликання. Обрався за списком Партії регіонів (№121).

У місті кажуть, що родина депутата має безпосереднє відношення до будівельної компанії Парангон, аквапарку Зурбаган, заводу "Сатурн", ТЦ Равелін (колишній ГУМ), Взуттєвий фабриці, Фонду соціально-економічного розвитку Севастополя.

Зараз ви читаєте новину «Перший підрахунок 100% бюлетенів: вибрали "регіонала", який втік від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути