субота, 10 листопада 2012 04:41

Перевибори коштуватимуть дешевше, ніж "Межигір'я"- Гриценко

Перевибори коштуватимуть дешевше, ніж "Межигір'я"- Гриценко
Анатолій Гриценко. Фото: www.newsmarket.com.ua

Президент Віктор Янукович закриває очі на порушення, які зараз відбуваються, бо він сам ними керує.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав  Анатолій Гриценко.

"Зараз президент Янукович злочинним шляхом закриває очі на "Беркут", який підпорядкований йому, а не нам, чи "попередникам", на губернаторів, таких як Травянко чи Тулубко, яких треба звільняти негайно", - підкреслив політик.

Гриценко додав, що головне завдання опозиції у новому парламенті – не допустити продовження розкрадання бюджету та зупинити "злочини" партії влади.

"Партія регіонів зараз формує більшість, - наголосив він. – Але всі три політичні сили ("Батьківщина", УДАР і "Свобода" - ред.) проти того, щоби "смотрящие" керували і країною і економікою, відбирали бізнес. Вони проти того, щоби третина бюджету розкрадалася за закритими схемами. Це злочин. І це треба зупинити зараз".

Та найголовнішою проблемою, за словами Гриценка, на сьогодні все ж залишаються чисельні порушення на округах і тотальні фальсифікації результатів голосування.

"Треба  зупинити порушення закону, яке відбувається кожного дня. При цьому президент, якого 10 днів не бачили, закриває очі на те, що б'ють людей, депутатів, ламають їм буквально пальці. Чому це відбувається? Бо він це усім керує. Давайте це визнаємо", - наголосив політик.

Крім того, Гриценко підкреслив: "Дехто каже, що проведення перевиборів – це дорого. Та вартість проведення виборів з держбюджету менша, ніж вартість "Межигір'я", яке вкрала родина Януковича".

Зараз ви читаєте новину «Перевибори коштуватимуть дешевше, ніж "Межигір'я"- Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути