четвер, 25 квітня 2013 13:24

Перевізники відмовляються везти людей до Чернігова через акцію опозиції?

Перевізники відмовляються везти людей до Чернігова через акцію опозиції?
Фото: zhitomir.klichko.org

В Чернігівській області завтра на ремонті всі електрички, а автоперевізники відмовляються везти людей до Чернігова. Завтра там має відбутися акція протесту опозиційних сил в рамках всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!".

Про це повідомив народний депутат від фракції "Свобода" Руслан Марцінків.

"В Чернігівській області завтра на ремонті всі електрички та повністю відмовляються маршрутки везти людей на акцію Вставай Україна в м. Чернігові", - написав він у своєму Фейсбуку.

Водночас, в коментарі Gazeta.ua він розповів, що "наступну інформацію отримав від голів районних організацій. Люди ішли купувати квитки на електричку, на що в касах отримали інформацію, про ремонт колії в п'ятницю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах дітей виженуть на площу, аби перешкодити мітингу опозиції - нардеп

За його словами, по всій області, "а це Прилуки, Ніжин, Бахмач перевізники відмовляються везти людей. Але незважаючи на це люди будуть їхати своїм транспортом". Окрім того, він наголосив, що подібними заходами, "влада вирішила повторити харківський сценарій".

Водночас, голова Чернігівської обласної організації ВО "Батьківзщина" Олександр Кодола заявляє, що чернігівська влада та правоохоронні органи традиційно створюють перешкоди для заходів опозиції в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче зірвати проведення акції опозиції в Черкасах - "Фронту Змін"

Нагадаємо, 26 квітня 2013 року в Чернігові відбудеться акція протесту в рамках всеукраїнської кампанії "Вставай, Україно!". Активісти пройдуть маршем до Красної площі. На центральній площі Чернігова відбудеться віче, на якому виступлять опозиційні лідери та народні депутати.

Зараз ви читаєте новину «Перевізники відмовляються везти людей до Чернігова через акцію опозиції?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути