середа, 25 квітня 2012 12:20

Передвиборна кампанія вже фактично розпочалася - експерт

Передвиборна кампанія вже фактично розпочалася - експерт
Найбільш активні зараз Партія регіонів і Королевська. Фото: vu.ua

Вибори стартують не 30 липня - фактично виборча кампанію вже почалася.

Про це на прес-конференції щодо підведення певних підсумків громадського спостереження заявила координатор виборчих програм "Опори" Ольга Айвазовська.

"Найбільш активними є політичні сили, які за останнім соціологічними дослідженнями долають 5% бар'єр або знаходяться на його межі. Партії вже агітують за себе та своїх кандидатів. Серед них Партія регіонів, "Батьківщина", "Фронт Змін", КПУ "Свобода" та "Удар". Опозиційні політичні сили перебувають у стані організаційних та кадрових перетворень", - розповіла вона.

За словами Айвазовської, така велика активність суперечить законодавству: партії вже займаються агітацією, а це повинно початися у серпні.

Найбільш активні, на думку експерта, наразі Партія регіонів та політичний проект "Україна вперед!" Наталії Королевської - їхніх бігбордів в країні найбільше.

"На 70% відомо, хто з політиків піде на вибори. Вони відмовчуються, але їхня реклама у ЗМІ каже про те, що вони це зроблять", - каже Айвазовська.

Зараз ви читаєте новину «Передвиборна кампанія вже фактично розпочалася - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути