середа, 23 лютого 2011 17:16

Перед Азаровим вінки прикріпили тросами з карабінами
5

Ялинові вінки, встановлені біля могили Невідомого солдата в Києві, прикріпили до металевих стояків за допомогою тросів з карабінами. До неї покладав квіти прем'єр-міністр Микола Азаров з нагоди Дня захисника Вітчизни 23 лютого.

Глава Уряду також поклав квіти до пам'ятника тричі герою Радянського Союзу маршалу авіації Івану Кожедубу.

Участь у церемонії також взяли представники київської влади, члени Кабінету Міністрів та народні депутати.

Нагадаємо, в травні минулого року під час візиту до Києва Дмитра Мєдвєдєва з Віктором Януковичем трапився казус. Коли президенти покладали вінки до пам'ятника Невідомому солдату, сильний вітер відірвав один з них від кріплення, і той ударив Януковича по голові.

Після неприємної події прес-служба глави держави попросила ЗМІ не показувати українцям кадри з падінням вінка. Проте відео епізоду відразу ж з'явилося на YouTube, де зібрало понад 2 млн переглядів.

На цьому історія не закінчилася - партії "Братство" вдалося роздобути знаменитий вінок і виставити його на аукціон. За твердженнями Братства, лот пішов з молотка за 42 тисячі гривень.

Відзначимо також, що тепер в Україні уже традиційно закріплюють вінки перед приходом перших осіб держави. Так, у Харкові під час візиту президента Януковича вінки прикріпили ланцюгами до металевих опор.

Зараз ви читаєте новину «Перед Азаровим вінки прикріпили тросами з карабінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути