вівторок, 16 червня 2009 11:03

Перед аварією Герман з родичем хизувалися своїм BMW

Перед аварією Герман з родичем хизувалися своїм BMW

Основна версія причини аварії, в якій в ніч на 15 червня загинув син народного депутата Ганни Герман 17-річний Роман - втрата управління автомобілем при перевищенні швидкості. Про це повідомили в департаменті ДАІ МВС, пише "КоммерсантЪ-Украина".

Як повідомили в департаменті ДАІ МВС, 21-річний водій автомобіля BMW 335, в якому також знаходився син Ганни Герман 17-річний Роман Герман, "не врахував дорожню обстановку, не дотримувався безпечної швидкості руху і безпечної дистанції і допустив зіткнення з вантажним автомобілем Mercedes 1422, який рухався в попутному напрямі". Іншої офіційної інформації в МВС, МНС і прокуратурі вчора не надали.

Разом з тим, як повідомило виданню джерело в правоохоронних органах, що побажали залишитися неназваними, Роман Герман разом зі старшим братом Миколою, його дружиною та її братом поверталися до Києва з Криму на двох автомобілях. Близько опівночі вони зупинилися повечеряти в ресторанно-готельному комплексі "Кропива". Після вечері, пише видання, подружня пара залишилася ночувати в готелі, а Роман Герман з родичем на машині відправилися в сусідній ресторан "Батьківська хатина", де на майданчику перед будівлею показували присутнім ходові можливості свого BMW.

Потім автомобіль, за кермом якого знаходився 21-річний брат дружини Миколи Германа, виїхав на трасу і на високій швидкості попрямував у бік Києва. У 400 м від ресторану водій не впорався з керуванням і врізався в попутну вантажівку Mercedes 1422. За словами очевидців, удар був настільки потужним, що у вантажівки відірвалося ліве заднє колесо, а BMW відразу загорівся. Від отриманих травм Роман Герман помер на місці, а водій BMW отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості та був госпіталізований в Ульянівську районну лікарню. Водій вантажівки, 27-річний житель Одеської області, не постраждав.

На місці аварії вчора працювали оперативно-слідчі групи обласних управлінь МВС і СБУ. Інцидент класифікується за ч. 2 ст. 286 КК ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами").

Нагадаємо, в ніч на 15 червня на трасі Київ-Одеса в Кіровоградській області в результаті зіткнення легкового автомобіля BMW 335 з вантажівкою загинув 17-річний Роман Герман, син народного депутата Ганни Герман.

"КоммерсантЪ-Украина".
Зараз ви читаєте новину «Перед аварією Герман з родичем хизувалися своїм BMW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути