четвер, 27 жовтня 2011 18:59

Перебіжчиця від Ющенка запевнила: ПР чесно виграє парламентські вибори

Перебіжчиця від Ющенка запевнила: ПР чесно виграє парламентські вибори

Реформи, що проводяться Віктором Януковичем, найближчим часом дадуть результат, що дозволить Партії регіонів виграти в чесній боротьбі парламентські вибори 2012 року, вважають в Адміністрації президента.

"До осені 2012-го часу ще достатньо. Упевнена, що реформи, ініційовані президентом Януковичем, повинні дати предметний результат, владі буде що показати суспільству. І в ПР, у такому випадку, є всі шанси чесно, відкрито, демократично виграти вибори", - заявила в інтерв'ю Lb.ua радник глави держави Марина Ставнійчук.

За словами Ставнійчук, президент ніяк не втручався у процес створення нового закону про вибори: "Утвердження тієї чи іншої виборчої системи - внутрішня справа парламенту, до якого президент, треба віддати йому належне, абсолютно не втручався".

Крім того, реагуючи на зауваження про те, що Європа може не визнати результати навіть найбільш демократичної і відкритої виборчої кампанії, якщо в ній не буде брати участь Юлія Тимошенко, радник глави держави зауважила: "Ставити всю країну, європейський шлях її розвитку в залежність від участі однієї конкретної людини у виборах, ким би вони не були, неправильно".

Нагадаємо, саме Ставнійчук є автором нового виборчого законопроекту.

Зараз ви читаєте новину «Перебіжчиця від Ющенка запевнила: ПР чесно виграє парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути