Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2011 15:36

Печерський суд задовільнив захисників Діденка

Печерський суд задовільнив захисників Діденка

Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання захисту колишнього першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз" Ігоря Діденка про виділення в окреме провадження справи відносно їхнього підзахисного.

Відповідне рішення суддя Оксана Царевич оголосила на засіданні в понеділок, після чого оголосила 20 - хвилинну перерву.

Після перерви Печерський райсуд продовжити розгляд кримінальної справи відносно керівника Держмитниці Анатолія Макаренка, а також "енергетичного" митника Тараса Шепітька.

Розгляд ж справи Діденко буде продовжено після того як буде розподілений склад суддів та належним чином оформлені матеріали справи.

Стокгольмський арбітраж 8 червня 2010 зобов'язав НАК "Нафтогаз України" повернути RosUkrEnergo 11 млрд кубометрів газу, а також виплатити компанії встановлений контрактом штраф у товарній формі в розмірі 1,1 млрд куб. м газу.

Служба безпеки України (СБУ) завершила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням посадових осіб НАК "Нафтогаз Україна" та Державної митної служби в розтраті належить компанії RosUkrEnergo АG природного газу та його незаконного розмитнення в лютому - березні 2009 року.

У даній справі заарештовані Ігор Діденко, Анатолій Макаренко Макаренко і Тарас Шепітько.

На початку липня 2011 Апеляційний суд Києва постановив змінити Анатолію Макаренку і Тарасу Шепітько запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд. У той же час, суд відмовився звільнити з-під варти Ігоря Діденка.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд задовільнив захисників Діденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути