субота, 22 грудня 2012 00:24

Павловський розповів, як влада повільно вбиває опозицію

Павловський розповів, як влада повільно вбиває опозицію
Фото: tvi.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщини" Андрій Павловський вважає, що влада через тиск на окремих депутатів хоче обмежити впливовість усієї опозиції.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи інформацію про нібито непрозоре фінансування партії "Батьківщина" під час парламентських виборів.

"Відомо, що до цієї справи хочуть прив'язати Григорія Немирю, відомого опозиційного діяча, через якого відбувається комунікація опозиції з європейськими партнерами", - зазначив Павловський.

Політик нагадав, що "Батьківщина" – член Європейської народної партії.

"Таким чином, тиск здійснюють на людей, через яких іде спілкування з нашими іноземними партнерами", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немирю 3,5 години допитували в генпрокуратурі

"Так само, як тиск на Сергія Власенка - фактично єдиного комунікатора із Юлією Тимошенко, якому заборонили з порушенням закону про статус народного депутата виїхати закордон. Це все ланки тиску на опозицію", – переконаний Павловський.

Нагадаємо, заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін зібрався перевірити джерела фінансування партії "Батьківщина" на парламентських виборах. За його інформацією, до цього нібито причетні офшори.

Разом з тим, "бютівець" Володимир Бондаренко порадив Генпрокуратурі почати перевірки із загальновідомих фактів підкупу і фальсифікацій.

"Шукає привід, щоб із хворої голови звалити на здорову. Кузьмін має таку професійну звичку, що відмічено вже й міжнародною спільнотою в частині заборони його в'їзду в США. Можливо, скоро йому заборонять в'їзд і в Європу також", - припустив Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Павловський розповів, як влада повільно вбиває опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути