пʼятниця, 12 серпня 2011 14:07

Павленко розповів про пріоритет Януковича

Павленко розповів про пріоритет Януковича

Рішення президента України Віктора Януковича про створення інституту уповноваженого з прав дитини є невипадковим.

Про це на брифінгу сказав Уповноважений з прав дитини Юрій Павленко.

За його словами, Янукович чітко визначився, що захист прав дитини є одним ключових національних пріоритетів.

"Під час того, як Янукович був прем'єром у 2006 році я, як міністр у справах сім'ї молоді та спорту мав повну підтримку у реалізації всіх програм спрямованих на захист прав дитини. Саме у 2006 році був забезпечений фінансово і повністю укомплектований штат по Україні служб у справах дітей і були виділені найбільші кошти на розвиток дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також ухвалено низку необхідних на той момент для України законодавчих та нормативних рішень", - зауважив Павленко.

За його словами, тема захисту дітей була під постійною увагою президента. Чиновник запевнив, що за останній рік до Януковича неоднаразово зверталися громадські організації з питання запровадження посади Уповноваженого з прав дитини. Павленко також запросив громадські організації до спільної роботи.

Він також підкреслив, що національне усиновлення є пріоритетним у державній політиці. Павленко бачить одним зі своїх завдань найближчим часом розробити Національну програму захисту прав дитини.

Уповноважений з прав дитини пояснив, що ця структура не здатна буде самостійно вирішити ці питання, тому буде це робити спільно з Кабміном та місцевою владою.

Зараз ви читаєте новину «Павленко розповів про пріоритет Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути