Ексклюзиви
четвер, 11 травня 2006 14:11

Павленко: до 2011 року безпритульних дітей поменшає

Кабінет Міністрів має намір до 2011 року ліквідувати дитячу безпритульність. Про це повідомив в.о. міністра у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Зокрема, він сказав, що сьогодні Кабмін затвердив Державну програму подолання дитячої безпритульності й бездоглядності на 2006-2010 роки.

- Ми передбачаємо, що ця програма стане останньою державною програмою в напрямку подолання дитячої безпритульності, і з 2010 року такого явища, як масова дитяча безпритульність, в Україні вже не буде, - сказав Павленко.

Він підкреслив, що Кабмін прийняв цю програму в комплексі з іншими документами, спрямованими на подолання дитячої безпритульності.

За словами в.о. міністра, в бюджеті на 2006 рік на подолання дитячої безпритульності передбачено 20 млн. гривень. Водночас Мінсім"ї ініціюватиме збільшення цієї суми як мінімум вдвічі.

Павленко додав, що в першу чергу ці кошти будуть спрямовані на ремонт притулків для дітей і створення нових центрів соціально-психологічної реабілітації, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Павленко: до 2011 року безпритульних дітей поменшає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути