Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 15:50

"Патріот України" обіцяє зірвати матчі Євро-2012. Без вибухівки

"Патріот України" обіцяє зірвати матчі Євро-2012. Без вибухівки

Організація "Патріот України", активісти якої разом із лідером Андрієм Білецьким опинились за ґратами, пообіцяла зірвати матчі чемпіонату з футболу Євро-2012.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, про це під час прес-конференції заявив ідеологічний референт "Патріоту України" Олег Однороженко. Активіст вважає дії СБУ незаконними та безпідставними.

"Влада нас боїться. Не буду приховувати, ми хочемо створити політичну партію і йти на вибори. Наші опозиціонери думають, що якщо всіх посадити, то не буде кому створювати партію - вони помиляються.  Підняти прапор того ж Білецького зможе один з багатьох інших патріотів. Влада, ще пожалкує про свої дії", - заявив Однороженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові заарештували лідера "васильківських терористів"

Наступним кроком проти влади, за його словами, має стати зрив Євро-2012. "Патріот України" вважає, що підготовка до чемпіонату забрала надто багато грошей із державного бюджету і їх використали не за призначенням.

"Мільйони державних грошей привласнили посадовці. Євро-2012 для них - чудовий шанс заробити. Ми не сподіваємося, що нам вдасться відмінити чемпіонат, але зірвати матчі ми спробуємо", - наголосив активіст.

"Уявіть собі приїдуть тисячі гостей. В нас буде можливість, і ми максимум цим скористаємося, аби вже під час чемпіонату показати європейській громадськості, що насправді відбувається в Україні", - відзначив Однороженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Патріот України" готується до атаки Мін'юсту - "васильківські терористи" створять власну партію

На його думку, зірвати футбольний матч - це не така велика проблема.

"Ми не будемо організовувати теракти. Тут не треба вигадувати велосипед. Подивіться на Лондон. Там зірвався матч "Арсеналу" через акції метрополітенівців", - додав політик.

Однороженко не виключає, що під час Євро-2012 активісти "Патріоту України" поїдуть проводити протести в Польщу. На його думку, більш демократичні сусіди не будуть їм у цьому заважати.

Зараз ви читаєте новину «"Патріот України" обіцяє зірвати матчі Євро-2012. Без вибухівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути