Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 09:54

"Патріот України" готується до атаки Мін'юсту - "васильківські терористи" створять власну партію

"Патріот України" готується до атаки Мін'юсту - "васильківські терористи" створять власну партію

Однодумці "васильківських терористів" - представники ВГО "Патріот України" та Соціал-національної асамблеї (СНА) - планують створити власну політичну партію. В організації не виключають у разі успішності реєстрації свої політичної сили взяти участь у парламентських виборах 2012 року.

Про це Gazeta.ua повідомив речник СНА Сергій Осадчий.

Зокрема, за його словами, учора у Києві відбулася старшинська нарада Соціал-національної асамблеї та ВГО "Патріот України", в якій взяла участь низка керівників осередків та всеукраїнські референти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ vs. "Патріот України": у націоналістів забрали всі гроші та апаратуру

"У процесі наради були проаналізовані діяльність організації за попередній рік  та план діяльності на майбутнє", - відзначив Осадчий.

Одним із головних питань, які були розглянуті на нараді, стала реєстрація нової політичної сили на базі "Патріоту України".

"Було вирішено, що реєстрація соціал-національної партії має бути пришвидшена незважаючи ні на що. Було створено відповідну робочу групу для  цього.  До її складу увійшли Олег Однороженко, Назар Білінський, Микола Кравченко,  Сергій Осадчий та Євген Комісар", - зауважив речник СНА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На лідера "Патріота України" був скоєний замах - два вогнепальних поранення

Він уточнив, що до складу робочої групи увійшли лідери львівського, київського та харківського осередків та всеукраїнські референти, які проживають у різних регіонах України.

Коли саме планують "патріотівці" подати реєстраційні документи до Мін'юсту, ще невідомо. Однією із найбільш вірогідних назв майбутньої партії може стати "Соціал-національна асамблея".

Водночас, на запитання, наскільки великі шанси реєстрації соціал-національної партії з огляду на кримінальну справу "васильківських терористів" проти лідерів "Патріоту України" Сергія Бевза, Ігоря Мосійчука та Володимира Шпари, а також з огляду на постійні конфлікти між організацією та СБУ, Осадчий сказав: "Звісно, палиці в колеса влада буде обов'язково вставляти, тому в "юридичну штикову" з нею доведеться зійтись серйозно. Інакше й бути не може. Але ми впевнені, що свого доб'ємось".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Василькові націоналістам інкримінують теракт проти Леніна та Януковича?

Крім того, на питання про те, чи хочуть "патріотівці" встигнути зареєструвати партію до виборів парламенту-2012, аби взяти у них повноцінну участь як політична сила, політик відповів, що такий варіант не виключений.

"Сказати упевнено сьогодні складно, але, напевно, що так", - резюмував Осадчий.

Зараз ви читаєте новину «"Патріот України" готується до атаки Мін'юсту - "васильківські терористи" створять власну партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути