вівторок, 21 лютого 2017 18:10

Парубій заявив про зраду

Парубій заявив про зраду
УНІАН

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликає голів фракцій провести роз'яснювальну роботу з народними депутатами щодо прогулів.

Про це він заявив на засіданні парламенту, повідомляє "Українська правда".

"Якби хтось сказав нам 3 роки тому, що буде парламент уперше за історію незалежності України з понад 300 депутатами, які підтримують проукраїнський і проєвропейський напрям, і він не зможе працювати за відсутності дисципліни – ніхто б не повірив", – сказав він.

"Це просто підло, коли під час сесії вас немає на робочих місцях. Це зрада перед тими хлопцями, які на передовій. Це те саме, якби вони під час бойових дій взяли автомати та пішли – й сказали: " У нас є важливіші справи", – додав Парубій.

Спікер згадав про дострокові вибори.

"Хочете дочасні вибори – робіть політичні заяви, будемо йти на дочасні вибори, обирати тих депутатів, які здатні і можуть повноцінно працювати в залі. Хочете працювати – треба приходити на робочі місця й поводитися так, як поводяться наші бійці на передовій", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Майдані протистояли передусім Путіну - Парубій

Перед цим депутат Олег Ляшко сказав, що у залі буває максимум 200 депутатів, тому треба внести зміни до Конституції й скоротити чисельність Верховної Ради до 200 осіб.

Протягом пленарного тижня 7-10 лютого 23 нардепи жодного разу не відвідали засідання Верховної Ради. Є й такі, котрі пропустили більше половини пленарних засідань. Результати реєстрації опублікували на сайті парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Парубій заявив про зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути