понеділок, 18 січня 2010 13:08

Парубій викинув Ляшка зі студії Шустер Live - скандал в ефірі (ВІДЕО)

 

У п"ятницю, 15 січня, народний депутат від фракції БЮТ Олег Ляшко зірвав початок ток-шоу Шустер Live на ТРК Україна, в якому взяв участь президент України.

Залишити студію "бютівцю" допоміг його колега з фракції НУ-НС Андрій Парубій.

На початку програми ведучий програми Савік Шустер сказав, що Ляшко прийшов у студію без запрошення і попросив депутата піти, але бютівець відмовився це зробити, незважаючи на те, що представники ЗМІ, присутні в студії, практично одностайно розцінили його вчинок як хамство, що не має нічого спільного з демократією та свободою слова.

Ведучий ще раз підкреслив, що не запрошував Ляшка на ефір, проте той увірвався в студію, користуючись депутатською недоторканністю.

Ведучий повідомив, що якщо Ляшко не хоче залишити студію, тоді з ефіру піде він. Після цього ефір телепрограми перервався і відновився після 10 хвилин реклами.

Однак, на цьому конфлікт, спровокований Ляшком, не було вичерпано.

Відомий журналіст Мустафа Наєм у своєму відеоблозі на YouTube оприлюднив відеозапис того, що відбувалося у студії під час перерви в ефірі.

Залишити студію Шустер Live Олега Ляшка силою змусив народний депутат від Нашої України Андрій Парубій.

Нагадаємо, в грудні минулого року президент Віктор Ющенко заявив, що Ляшка тричі судили. 12 січня цього року на прес-конференції Ющенко повторив свої звинувачення. "Якщо б йшлося про епізод, я б не робив цього, не принижував себе, але ми говоримо про систему, як криміналізується українська влада", - сказав глава держави. При цьому він продемонстрував копію матеріалів кримінальної справи з фотографією Ляшка, а також його відбитками пальців.

Ляшко звернувся до Печерського районного суду Києва з проханням зобов"язати президента спростувати інформацію про наявність у нього трьох судимостей, а потім попросив ведучого Савіка Шустера запросити його в ефір для дискусії з президентом.

"Оскільки президент Віктор Ющенко протягом останніх тижнів послідовно і безсоромно зводить наклеп на мене, завдає шкоди моїй політичній репутації і цинічно використовує мене як інструмент чорного піару проти Юлії Тимошенко і все це транслюється в мас-медіа, я як громадянин маю право на відповідь і хотів б таку відповідь дати президенту віч-на-віч", - заявив Ляшко.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Парубій викинув Ляшка зі студії Шустер Live - скандал в ефірі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути