четвер, 27 січня 2011 09:05

Парубій просить Могильова розібратись з "антиукраїнським" даїшником

Парубій просить Могильова розібратись з "антиукраїнським" даїшником

Народний депутат, заступник голови політради "Нашої України" Андрій Парубій направив депутатське звернення до міністра внутрішніх справ з приводу інциденту з інспектором ДАІ Одеси, який продемонстрував неповагу до державної мови.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", Парубій вимагає від Анатолія Могильова оперативно провести ретельну перевірку цього випадку й дати належну оцінку діям працівника МВС, зокрема щодо відповідності його займаній посаді.

"Вважаю, що подібна заява є грубим порушенням Присяги працівника органів внутрішніх справ України, норм Закону України "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України", Етичного кодексу працівника органів внутрішніх справ України. Антизаконна діяльність представника правоохоронних органів, який отримує кошти платників податків, власне, за дотримання законності, неприпустима і неприйнятна", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялося раніше, представник ДАІ з Одеси Швець, на питання водія, поставлене українською мовою, відповів, що не розуміє "тєлячої мови".

Водночас прес-служба Департаменту ДАІ МВС заявила, що одеського даїшника, який не поважно поставився до державної мови, можуть покарати.

Зараз ви читаєте новину «Парубій просить Могильова розібратись з "антиукраїнським" даїшником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути