неділя, 14 липня 2019 02:26

Партія "Слуга народу" обіцяє люструвати Данилюка, Абромавичуса і Пристайка

Партія "Слуга народу" обіцяє люструвати Данилюка, Абромавичуса і Пристайка
В "Слузі народу" розповіли про люстрації. Фото: Сегодня

Партія "Слуга народу" готова люструвати членів своєї команди Айвараса Абромавичуса, Олександра Данилюка та Вадима Пристайко в разі розширення закону про очищення влади від посадових осіб часи президентства Петра Порошенка.

"Ну, тут ліс рубають - летять тріски. Якщо ми приймемо загальний принцип, то я думаю, що наші учасники команди зрозуміють, що це командна історія. Треба буде цього загального принципу підкоритися", - повідомив керівник передвиборного штабу політичної сили Олександр Корнієнко в інтерв'ю Радіо Свобода.

Він заперечує, що це буде не по-людськи щодо членів команди президента.

"Закон треба спочатку написати. Я впевнений, що в Офісі президента цим вже займаються. Далі нам належить його прочитати, зрозуміти. Будуть, можливо, якісь правки. Зрозуміло, що ми будемо його якомога швидше приймати і писати такі перехідні положення, щоб він якомога швидше працював ", - заявив Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як Коломойський впливає на Зеленського

Президентський проект змін до закону про люстрацію поширює заборону займати ряд посад в тому числі президента, спікера ВРУ та його заступників. Це передбачено законопроектом № 10444, опублікованому на сайті Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Слуга народу" обіцяє люструвати Данилюка, Абромавичуса і Пристайка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути