Ексклюзиви
пʼятниця, 28 січня 2011 09:44

Партія регіонів згадала про підтримку малого бізнесу

Партія регіонів згадала про підтримку малого бізнесу

Представники влади повинні бути ініціаторами підтримки малого бізнесу, роблячи таким чином життя людей заможнішим.

Про це заявив заступник голови Луганської обласної організації Партії регіонів, голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, Пристюк зазначив, що, якщо не піклуватися про збереження якості землі, складно розраховувати на високі врожаї.

При цьому він підкреслив, що влада повинна допомагати малому бізнесу розвиватися, допомагати у створенні підприємств агропереробки.

"Вважаю, що підтримка малого бізнесу повинна стати одним з пріоритетів у діяльності місцевих органів влади", - зазначив Володимир Пристюк.

Він заявив, що представники влади повинні бути ініціаторами ідей, які допоможуть зробити життя людей заможнішим, а також двигуном усіх процесів, спрямованих на розвиток підлеглих територій.

"Сума залучених інвестицій, створення нових виробництв і робочих місць, будівництво або реконструкція соціальних об'єктів - ось ті критерії, за якими будуть оцінювати якість нашої роботи", - підкреслив луганський губернатор.

Нагадаємо, голова координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу в Україні Ігор Гурняк заявив, що з 1 лютого 2011 року по всіх містах України буде оголошена безстрокова акція непокори підприємців.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів згадала про підтримку малого бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути