Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2012 13:23

Партія регіонів показала, що знає про проблеми, вона слухає і чує людей - Тігіпко

Партія регіонів показала, що знає про проблеми, вона слухає і чує людей - Тігіпко
Тігіпко переконаний, що саме Партія регіонів є тією єдиною політичною силою, яка знає, що потрібно зробити задля підвищення добробуту людей. Фото: partyofregions.org.ua

Заступник голови Партії регіонів, Віце-прем'єр-міністр - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко переконаний, що успішне проведення з'їзду Партії регіонів стало позитивним стартом виборчої кампанії ПР з виборів до Верховної Ради.

"З'їзд показав, що Партія регіонів стала справжнім центром тяжіння всіх здорових, конструктивно налаштованих сил суспільства. Для мене важливо було побачити багато нових молодих облич, це хлопці, які готові працювати, і для них немає нічого неможливого. Коли багато таких людей збираються в одному місці, я вам скажу, це божевільна енергетика. Це дійсно важливе для всіх нас відчуття величезної сили", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров, Тігіпко і Повалій увійшли до першої п'ятірки Партії регіонів - Єфремов

Тігіпко переконаний, що саме Партія регіонів є тією єдиною політичною силою, яка знає, що потрібно зробити задля підвищення добробуту людей.

"Партія регіонів показала, що знає про проблеми, які сьогодні є в країні, що вона слухає і чує людей, що в партії є чітке розуміння, як ці проблеми вирішувати. Партія готова називати речі своїми іменами, готова працювати на результат, робити конкретну справу. Партія регіонів показала, що вона - єдина політична сила, яка впевнено будує нову країну. І в усіх, я думаю, учасників з'їзду відчуття причетності до цієї великої справи створює додаткову мотивацію працювати зі ще більшою віддачею", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів показала, що знає про проблеми, вона слухає і чує людей - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути