понеділок, 05 березня 2018 19:37

Парламентська асамблея НАТО 2020 року може пройти в Одесі - губернатор Степанов

Парламентська асамблея НАТО 2020 року може пройти в Одесі - губернатор Степанов
Максим Степанов запропонував провести Парламентську асамблею НАТО в Одесі. Фото: News

Губернатор Максим Степанов запросив Парламентську асамблею НАТО в Одесу.

Про це керівник ООДА заявив під час засідання Міжпарламентської ради Україна - НАТО. Він подякував учасникам зустрічі, що вони зробили вибір на користь Одеської області та запропонував їм розширити співробітництво з південним регіоном України.

"Саме тут сьогодні ви даєте нове дихання національній безпеці України та Європи. І я пропоную провести весінню сесію Парламентської асамблеї НАТО 2020 року саме тут, в Одесі, в Одеському регіоні", - заявив Степанов.

Губернатор також розповів, що налагодження міжнародного співробітництва є задачею не лише держави, а й регіонів. Активна робота щодо децентралізації та запобігання корупції на місцях дозволять Україні розраховувати на активнішу підтримку західних партнерів, які уважно слідкують за процесом реформ.

"За це відповідають не лише в Києві. Багато чого залежить від нас, від місцевої влади, адже реформи потрібні саме нам. Це стосується як реформування місцевого самоврядування, так і прозорості у діях влади та запобігання корупції. Це все, чого ми прагнемо. Головне завдання нашої співпраці - зростання добробуту та якості життя наших громадян", - наголосив Степанов.

Нагадаємо, в Одеському порту вже запрацювала Глобальна програма з контролю контейнерних перевезень Управління з наркотиків та злочинності ООН. 5 прикордонників та 5 митників будуть "фільтрувати" ризикові вантажі, виявляти в документації признаки корупції та відстежувати й запобігати транспортуванню заборонених вантажів.

Розпорядженням голови ОДА було заново створено сектор із запобігання та виявленню корупції, які були фактично ліквідовані колишнім керівником області. У найближчий час Одеська область презентує нову антикорупційну програму на 2018-2020 роки.

Зараз ви читаєте новину «Парламентська асамблея НАТО 2020 року може пройти в Одесі - губернатор Степанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути