пʼятниця, 09 червня 2017 10:13

Парламент має запровадити візовий режим із Росією

Парламент має запровадити візовий режим із Росією
Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак каже, що Україна має фінансувати військо на рівні не менше 5% ВВП. Фото: 112.ua

Фракція "Народний фронт" вже наступного пленарного тижня наполягатиме на розгляді законопроекту про введення візового режиму з Росією.

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Наступного тижня слід розпочинати дискусію щодо введення візового режиму з Росією", – сказав він.

Бурбак нагадав, що Верховна Рада вже прийняла історичне рішення щодо курсу України на вступ до НАТО. Наступним рішенням має стати запровадження візового режиму з країною-агресором.

"Фракції "Народний фронт" вдалося повернути в порядок денний парламенту історичні проекти, рішення, які приймаємо усім залом. І це підтверджує, що прозахідна і проєвропейська коаліція в парламенті є", - наголосив голова фракції "Народний фронт". Максим Бурбак також підкреслив, що рішення про вступ до Північно-атлантичного альянсу сприятиме розвитку української оборонної промисловості.

"Це стане поштовхом для розвитку нашої військової промисловості. Тому що ми повинні відповідати їхнім технічним вимогам. І це додатковий поштовх для того, що ми повинні фінансувати наше військо на рівні не менше 5% ВВП, як це було започатковано урядом Яценюка і продовжено урядом Гройсмана. Понад 130 млрд грн передбачено в бюджеті на національну безпеку та оборону", - підкреслив керівник фракції.

"Ми захищаємо не лише кордони України, а й країни Європейського Союзу, членів НАТО. Тому вважаю, що рішення (про вступ до НАТО) є історичним. Це завадить якимось залишкам колишніх "регіоналів" навіть сподіватися зробити те, що вони зробили у 2013 році, коли розвернули країну в сторону Росії", - резюмував Максим Бурбак.

Зараз ви читаєте новину «Парламент має запровадити візовий режим із Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути