понеділок, 08 січня 2018 21:33

Папа Римський нагадав про війну в Україні

Папа Римський нагадав про війну в Україні
Папа Римський пам'ятає про Україну. Фото: Крим. Реалії

Папа Римський Франциск під час традиційної зустрічі з дипломатичним корпусом, яка проходить на початку року, закликав міжнародне співтовариство не забувати про війну в Україні.

"Спільні зусилля на користь відбудови мостів є невідкладними також і в Україні. Минулий рік, посіяв нові жертви в конфлікті, який пригнічує країну, і в подальшому завдаючи страждання населенню, зокрема, сім'ям, які проживають в зонах, які порушені війною, і втратили своїх найдорожчих, нерідко - дітей і літніх родичів", - сказав глава Католицької Церкви, звертаючись до послів, акредитованих при Святому Престолі, повідомляє Радіо Ватикану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський привітав з Різдвом християн, які святкують 7 січня

Під час традиційної зустрічі з дипломатичним корпусом Папа Римський ділиться думками про невідкладні завдання, що стоять перед міжнародним співтовариством. У нинішній промові Папа Франциск зосередив свою увагу, серед іншого, на двох важливих річницях, а саме - 100-річчя з дня завершення Першої світової війни і 70-річчі прийняття Загальної декларації прав людини.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський нагадав про війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути