Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2014 13:13

Палиця забезпечить стабільність на Одещині - політолог

Палиця забезпечить стабільність на Одещині - політолог
Фото: dumskaya.net

Новопризначений керівник Одеської області Ігор Палиця повинен буде забезпечити стабільність в регіоні до президентських виборів.

Про це політолог Сергій Таран розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Палиця пов'язаний з Коломойським, який показав, що перешкоджати сепаратистським виступам можливо. Зараз в Одесі та області потрібні саме такі керівники, які зможуть впоратись з небезпекою щодо стабільності у регіоні. Якщо зважати на сьогоднішню ситуацію, то призначення Палиці — це не найгірша кандидатура. Після завершення кризи на Сході, можливо, треба буде говорити про зміну команди. Але зараз на цій посаді потрібен антикризовий менеджер, який забезпечить політичну стабільність в регіоні до 25-го травня. Думаю, щодо його призначення керувались саме цим. Інших задач в регіоні зараз бути не може. В принципі, ідеологічно ця людина завжди працювала з депутатами "Батьківщини" і УДАРу", - розповів Таран.

Зазначимо, нардеп Ігор Палиця очолив Одеську облдержадміністрацію. Указ про його призначення підписав в. о. президента Олександр Турчинов. Іншим указом Турчинов звільнив з посади голову Одеської ОДА Володимира Немировського.

Палиця обирався народним депутатом по мажоритарному округу в місті Луцьк.

Зараз ви читаєте новину «Палиця забезпечить стабільність на Одещині - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути