Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2018 12:53

Відповідаючи Лещенку, Холодницький зірвав оплески у Раді

Відповідаючи Лещенку, Холодницький зірвав оплески у Раді
Назар Холодницький приїхав у Раду після публікації записів з його голосом. Фото: twitter.com/RomanKravets

Керівник САП Назар Холодницький різко відповів на звинувачення нардепа Сергія Лещенка у "фактичному переході на бік обвинуваченого замість захисту держави".

Розмова відбулася під час візиту антикорупційного прокурора в парламент, де він відповідав на питання обранців.

"Два роки мене як керівника САП намагаються дискредитувати і сказати, що я "якийсь не такий". Тому що, пане Сергію, я був проти, щоб якась аналітична довідка замінила провадження по вашій квартирі за 350 тисяч доларів. Я був проти, і не було внесено в ЄРДР. Із запізненням, але провадження зареєстрували. Чекаю від органів слідства, чим воно закінчиться. Бо аналіз доходів і видатків не дозволяє придбати вам квартиру у центрі Києва", - відрізав Холодницький.

Після згадки про квартиру Лещенка зала вибухнула оплесками.

"Пане Лещенко, наступником бачу вас", - відповів Холодницький на питання нардепа, хто очолить САП після завершення розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матюки і "тупі" прокурори - НАБУ злило прослушку Холодницького

Генпрокурор Юрій Луценко та глава НАБУ Артем Ситник підписали і надіслали до дисциплінарної комісії прокурорів скаргу з проханням звільнити керівника САП Назара Холодницького.

Детективи НАБУ майже місяцб прослуховували керівника САП. За словами Ситника, зафіксували низку провокаційних та підозрілих бесід. У ЗМІ з'явилася інформація, що йдеться про епізоди втручання Холодницького у провадження щодо народного депутата Георгія Логвинського, мера Одеси Геннадія Труханова, екс-голови НАЗК Наталії Корчак та помічника Олега Ляшка Олександра Богачова.

Зараз ви читаєте новину «Відповідаючи Лещенку, Холодницький зірвав оплески у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути