неділя, 29 грудня 2013 15:11

"Оточимо кільцем недобитого яйцем" — мітинг з-під "Межигір'я"

"Оточимо кільцем недобитого яйцем" — мітинг з-під "Межигір'я"
Нардеп Андрій Павловський ФОТО: bilozerska.info

На імпровізовану сцену поблизу президентської резиденції "Межигір'я" пробрався правозахисник з Луганщини Михайло Пащук. Йому дали виступити.

"Пропоную дати можливість, щоб за годину Янукович зібрався і вийшов до нас. Нехай не боїться, поки на сувеніри ми його не будемо розбирати. Він нам потрібен живим, щоб відповідав. Оточимо кільцем недобитого айцем," - почав кричати чоловік.

Мітингувальники почали хвилину скандувати це гасло. Потім зі сцени виступив народний депатат від "Батьківщини" Андрій Павловський, який сказав, що після свят люди повинні посилити боротьбу.

Також він повідомив, що до народних депутатів підходили місцеві жителі і розповідали про стежки, якими можна обійти Беркут і пробратися до "Межигір'я".

Наразі на дорозі кілька тисяч машин. На чолі - авто художника Сергія Пояркова. Сам він стоїть зверху. На палиці тримає зроблену з папьє маше голову убитого глави Лівії Муаммара Каддафі з написом "Вітьок, шухер! Кранти".

Мітинг під "Межигір'ям" триває. Очікують на приїзд опозиційних лідерів.

Зараз ви читаєте новину «"Оточимо кільцем недобитого яйцем" — мітинг з-під "Межигір'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути