пʼятниця, 20 квітня 2012 13:32

Останні роки Поляченко боровся з онкологією - нардеп

Останні роки Поляченко боровся з онкологією - нардеп
Володимир Поляченко для України зробив дуже багато - Григорович. Фото: www.rbc.ua

Народного депутата від НУ-НС Володимира Поляченка, про смерть якого стало відомо сьогодні, однопартійці шанували за людяність.

У коментарі Gazeta.ua народний депутат від НУ-НС Лілія Григорович наголосила, що "помер дуже великий будівничий України".

"Поки політики говорили, Володимир Аврумович забудував достойним гарним житлом не тільки місто Київ, а й багато інших міст України. У час, коли ми чули про якісь корупційні скандали, про те, що чогось не стало, вивезло... то будинки в Україні тільки росли, кількість квартир збільшувалася. Тому мені здається, що для утвердження української держави, він не словом, а ділом зробив дуже і дуже багато", - розповіла вона.

Нардеп також розповіла, що Поляченко опікувався київським будинком-інтернатом, турбувався про дітей:

"Хотілось би сказати про його унікальний доробок просто як громадянина, як людини.... Діти знали його обличчя, спілкувалися, він переймався їхніми проблемами. Тих, хто закінчував школу-інтернат, він опікувався їхніми долями. Я була на тих зустрічах, бачила, що це не просто так для показухи, що це просто добре знайомі, рідні".

Крім того, за словами Григорович, Поляченко видавав багато цікавих книжок.

"Я особисто подякувала б йому за те, що він видавав дуже багато літератури. Так, наприклад, у Вінницькій області звернулися люди, щоб видати творчий доробок чи спадщину того чи іншого унікального поета чи громадського діяча. Володимир Аврумович туди докладав сил. Такі видання виходили у світ", - наголосила вона.

"Він робив дуже багато унікальних речей. Одним словом, помер дуже великий будівничий України", - підсумувала колега Поляченка.

Григорович не стала розповідати, чим саме хворів Поляченко, тільки наголосила, що останні 5-7 років він боровся з онкологією.

Зараз ви читаєте новину «Останні роки Поляченко боровся з онкологією - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути