Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2019 20:10

Останні рейтинги: в Раду проходять 6 партій, ще 2 – на межі

Останні рейтинги: в Раду проходять 6 партій, ще 2 – на межі
Фото: "Сегодня"

За даними останньої передвиборчої соціології перед виборами до парламенту 2019, за даними компанії Acnive Group, в Раду проходять політичні сили "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", "Європейська Солідарність", "Голос", ВО "Батьківщина" і "Опозиційний блок". На межі проходження "Сила і Честь" і "Радикальна партія Ляшка".

Так в ході опитування, польова фаза якого відбувалася в останні передвиборчі вихідні, з'ясувалося, що найбільше голосів отримала б партія "Слуга народу", за яку проголосували б 32,1% опитаних, що відповідає 40,8% серед тих, хто визначився з вибором. На другому місці традиційно знаходиться "Опозиційна платформа – За життя" з результатом 8,1% від усіх або 10,3% від тих, хто визначився. "Європейська Солідарність" отримала б 6,5% опитаних, тобто 8,2% від тих, хто визначився. За "Голос" проголосували б 5,2% (6,6% відповідно). Стільки ж отримала ВО "Батьківщина". Замикає "прохідну" частину "Опозиційний блок" з результатом 4,3%, що відповідає 5,4% від тих, хто визначився, повідомляє "Сегодня".

На межі проходження знаходяться партії "Сила і Честь" (3,6% і 4,6%) і "Радикальна партія Ляшка" (3,5% 4,5%)

"Громадянська позиція" і "Українська стратегія Гройсмана" отримали б 2,5% і 2,4% (що відповідає 3,3 і 3,1% від тих, хто визначився). За інші партії проголосували б 5,3% опитаних (6,8% тих, хто визначився)

Опитування проводилося на всій території України (крім окупованих територій). Вибірка репрезентативна за віком, статтю та територією проживання. Теоретична похибка дослідження не перевищує 1,85%

Зараз ви читаєте новину «Останні рейтинги: в Раду проходять 6 партій, ще 2 – на межі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути