субота, 02 липня 2016 14:46

Організатору "Одеської народної республіки" продовжили термін утримання під вартою

Організатору "Одеської народної республіки" продовжили термін утримання під вартою

Обвинуваченому в підготовці замаху на нардепа Олексія Гончаренка і громадського працівника Сергія Гуцалюка вкотре продовжили термін утримання під вартою.
Клопотання подали обидві сторони.

Захист обвинуваченого Віталія Назлимова вимагав його звільнення, оскільки усі докази розглянуто. На думку адвокатів, утримувати під вартою Назлимова - безглуздо. Повідомляє Думская.net.

Обвинувачений вимагав провести закрите засідання, вважаючи, що преса впливає на суддів та заявив, що подав клопотання про те, щоб із залу засідання прибрали усі відеокамери.

Сторона потерпілого вважає, що таким чином Назлимов навмисно затягує судове засідання, щоб термін утримання під вартою підійшов до кінця. У свою чергу судді прийняли рішення, що обвинувачений Назлимов залишиться під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі напали на АЗС та розстріляли двох працівників

Як відомо, Назлимова підозрюють у замаху на життя кількох людей та вважають його причетним до організації терористичного акту і спробі створення так званої "Одеської народної республіки".

Як повідомлялося раніше, Генеральний прокурор Юрій Луценко у понеділок, 4 липня, зустрінеться з узятим під варту бійцем батальйону "Айдар" Валентином Лихолітом.

Зараз ви читаєте новину «Організатору "Одеської народної республіки" продовжили термін утримання під вартою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути