понеділок, 23 грудня 2013 16:40

Організація Антимайдану це скоріше "клоунада" і "тролінг" - Бригинець

Організація Антимайдану це скоріше "клоунада" і "тролінг" - Бригинець
Олександр Бригинець. Фото: www.novostimira.com.ua -

Якщо влада використовує методи роботи опозиції це не влада.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від "Бутьківщини" Олександр Бригинець коментуючи створення учасники акції Партії регіонів громадської організації "Площа єднання".

Він зауважив, що влада і без громадських організацій має потужні механізми впливу.

"У влади є інші механізми впливу: більшість в парламенті, свій кабмін, свій президент, адміністрації від обласної до районної. Тобто у влади є безліч важелів, щоб проводити свою лінію, у опозиції всього цього немає. Для громади важелів впливу опозиції сьогодні недостатньо. Тому і виникає потреба створювати більш широкі громадські рухи, на противагу важелям влади", - сказав він.

"Це (створення ГО "Площа єднання" - ред.) типовий "тролінг". Влада намагається повторювати все те, що робить опозиція, але це смішно, бо громадські організації створюються тоді, коли у ініціатора цього дійства немає інших важелів впливу. Дивно, коли влада створює громадський рух для того щоб реалізувати свої плани і ідеї в той час коли в неї є всі державні інструменти для цього. Очевидно це просто для того, щоб сказати, що в нас це теж є", - додав Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" створюють альтернативу організації "Майдан"

Він зазначив, що влада не може посилитися створенням штучних органів.

"Це така скоріше "клоунада". Я не кажу, що на Антимайдані немає щиро переконаних прихильників влади, вони є. Але ця кількість людей мізерна і ніякої потреби захищати владу у них немає, бо наша влада є найбільш захищена з усіх влад в світі", - наголосив політик.

На запитання чи готова опозиція в разі запрошення вести переговори на рівні громадських організацій Бригинець відповів: "Будь-які переговори вести з представниками влади не можна, тому що це вертикаль, яка не приймає рішень. А домовлятися з людьми, які не приймають рішень - безглуздо. Ми і в парламенті бачимо цю картину, і в місцевих органах влади і в міністерствах".

"Ми готові до переговорів, але не можемо говорити про реальні результати, хоча б тому, що ці люди, які представляють владу на переговорах неспроможні прийняти рішення самі", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Організація Антимайдану це скоріше "клоунада" і "тролінг" - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути