Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2010 18:05

Опозицію розсмішили "шизофренічні" заяви Єфремова

В Україні не можна ввести пряме президентське правління.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Кармазін.

"У нас де-юре парламентсько-президентська республіка, але ж насправді вона президентсько-парламентська. Це і є пряме президентське правління. Просто неформальне", - зазначив він.

За його словами, "у Конституції такого не прописано, тому це брутальне ґвалтування Конституції з боку Єфремова і Партії регіонів".

"Вони вже забули, як при цій же Конституції Партія регіонів, здорові дядьки, стояли з кульками і не давали можливості прийняти ніяких рішень. Вони сьогодні не соромляться застосовувати силу, обман. Ця коаліція запровадила такі речі, яких ніколи в нашій історії не було", - підкреслив нардеп.

Він також зазначив, що опозиція не боїться далі блокувати сесійну залу.

"Опозиція вже лякана. Чим нас ще можна злякати? Ці всі заяви зроблені для того, щоб відволікти людей від тих проблем, які є сьогодні в суспільстві", - додав він.

У фракції "БЮТ - Батьківщина" теж заявили, що не збираються відступати від блокування парламентської трибуни через погрози Партії регіонів щодо прямого президентського правління.

"Так, так... З переляку у нас всіх запарують штани, опустимо голови, сядемо і будемо тихесенько сидіти і навіть не підійматимемо голови. Дамо Партії регіонів чинити безчинства", - пожартував "бютівець" Володимир Яворівський.

На його думку, "тут попахує легкою першою стадією політичної шизофренії".

"Пряме президентське правління через те, що опозиція блокує трибуну? Це що таке? Вони півтора місяця блокували трибуну, щоб підвищити зарплати і пенсії, знаючи, що жодної копійки в уряді нема. Тоді не було прямого президентського правління. Однак, коли ми сьогодні виступаємо за реальну можливість допомогти людям, то тут вже звучать такі погрози", - обурився він.

За словами нардепа, Партія регіонів зайшла за червону лінію.

"З якої нагоди погрожувати президентським правлінням? Що сталося в країні? Яка небезпека? Це явний перегин "регіоналів". Нам абсолютно не страшно. З цього можна лише посміятися", - зазначив Яворівський.

Нагадаємо, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виступив за пряме президентське правління.

"Частина опозиції не шукає ніякого компромісу. Я у них запитав: якщо ми внесемо до порядку денного ваші питання, і за них не проголосує зала, що ви робитимете? А вони говорять: ми блокуватимемо. Це прямий шлях до президентської системи правління. Якщо опозиція і далі рухатиметься в цьому напрямі, не залишається нічого, окрім як ввести пряме президентське правління. Самі ж люди про це проситимуть", - відзначив Ефремов.
Зараз ви читаєте новину «Опозицію розсмішили "шизофренічні" заяви Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути