Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2013 11:58

Опозиція вирішила зібрати підписи під резолюцією щодо недовіри Кабміну

Опозиція вирішила зібрати підписи під резолюцією щодо недовіри Кабміну
Фото: but.com.ua

Опозиція ініціюватиме резолюцію недовіри Кабінету міністрів.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк після того, як зі скандалом залишив розширене засідання уряду.

"Опозиція, яка представляє половину Україну, хотіла започаткувати нову політичну традицію: коли ми приходимо до уряду і виставляємо свої політичні умови, висуваємо своє бачення розвитку країни. Але так званий уряд і так званий президент злякалися", - сказав Яценюк.

За його словами, на сьогоднішнє засідання опозиція підготувала 42 закони, які мають бути негайно прийняті. Однак, як зауважив політик, після скандалу він бачить єдиний вихід - відставку уряду.

"Наша відповідь така: ми негайно починаємо збір підписів під резолюцією недовіри і будемо розглядати це питання на сесії Верховної Ради", - наголосив Яценюк.

Коментуючи інцидент, що стався на засіданні уряду, нардеп розповів:

"Що стосується їхньої поведінки, то немає нічого дивного. Ці люди не готові слухати, не готові нічого робити для свої країни. Вони готові робити тільки для себе і тільки для Партії влади. Ми ж знаємо, що робити в країні, тому будемо вимагати, по-перше, відставки уряду через резолюцію недовіри, і, по-друге, відставки президента, який призначив цей бездарний уряд".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вирішила зібрати підписи під резолюцією щодо недовіри Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути