середа, 26 червня 2013 16:22

Опозиція як з дуба впала — нардеп щодо провокацій з боку "регіоналів"

Опозиція як з дуба впала — нардеп щодо провокацій з боку "регіоналів"
Володимир Олійник. Фото: radiosvoboda.org

Опозиційні сили вигадують про якісь провокації зі сторони провладної більшості, хоча самі неодноразово своєю поведінкою показували істинне ставлення до роботи в парламенті.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Як з дуба впав чоловік. Якщо ви бачите, що така є провокація, так не піддавайтесь, не блокуйте. Якщо ви говорите, що вам не байдуже де проводити засідання — то не піддавайтесь на провокації. Сьогодні можна будь-яку пропозицію (а ми вноситимемо лише конституційну) розцінювати в якості провокації", - наголосив він, коментуючи заяву опозиції щодо можливих провокацій з боку Партії регіонів.

Окрім того, політик зауважив, що "ми неодноразово бачили безпідставне блокування парламенту. Якби вони діяли бездоганно в рамках Регламенту, а ми би робили провокації, то то одна справа, а так - це просто пуста розмова".

"Очевидно, що вони не хочуть, щоб парламент працював, тому і починають в ролі невістки представляти Партію регіонів. Ми це все відкидаємо. Партія регіонів не займається провокаціями", - висловив думку нардеп.

Також, за його словами, якщо фракція має більшість, то має право голосувати за ті закони, які вважає необхідними для суспільства. "Це наше право проводити закони, нехай не заважають. У нас є голоси — проведемо. Коли нас були голоси — вони блокували парламент. Для них байдуже, чи виконали завдання перед суспільством, чи ні, а вони вже на канікули пішли", - резюмував він.

Нагадаємо, народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець повідомив, що сьогодні зранку комунальні служби ретельно чистять фасад будинку за адресою Банкова, 6-8, де розташовані парламентські комітети, що на його думку пов'язане з тим, що влада планує спровокувати опозицію, та повторно провести "виїзне" засідання Верховної Ради на Банковій.

4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул. Грушевського заблокували опозиціонери. Під час цього засідання було прийнято в остаточній редакції низку законів, а також близько десятка схвалено у першому читанні.

Спікер Ради Володимир Рибак підписав ухвалені закони і направив на підпис главі держави, який також підписав деякі закони.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція як з дуба впала — нардеп щодо провокацій з боку "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути